Колега трипит от последния ти пост разбирам че маслото е доста старо и може би там е причината едно масло ако не се кара и в случея е стояло 1 година в двигателя до колкото знам губи вискозитет и свойства и може би затова ти свети лампата просто неможе да създаде налягане и друго ти хубаво дигаш щеката ам това масло пипал ли си го смисъл като дигнеш щеката обери маслото със показалец и с палец го потъркаи ако двата ти пруста се хлъзгат без да задират маслото е свясно ако задират палеца и показалеца за мен това масло не става и отива във "канала" ако нямаш много парички дай някои лев за кастрол че по евтинко и виж ко става сменяш и филтъра масления и въздушния и виж ко става токаз а за масления филтър дето каза колегата по горе няма значение къв е филтъра клапата пак може да се скапа надявам се да намериш проблема и на феста да се видим
Известие
Collapse
No announcement yet.
Просто 33
Collapse
X
-
Експерименти с маслото не си прави.по съм склонен да сваля картера и да видя кво става вътре отколкото да давам пари и да пробвам с някви дандик масла все пак това е работа за 2-3часа.Маслен филтър си сложи какъвто съм ти писал по горе.Това те съветвам аз а ти как си решиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеДобре защо меси маслото с бензина ,и не се хвърляй на нова водна помпа веднага ,виж ремъка как е дали е натегнат хубаво , и мойта нещо се обаждаше така и не циркулираше ама като смених ремъка и стана пушка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСмесва маслото с бензин, защото се кара на къси разстояния.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
За смяна е помпата,не е от ремъка,има луфт шайбата.А меси бензин от сегментите,кара се на къси разтояния и където не е карана от година.
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеСъщо и от "пикаеща" дюза.
Comment
-
Това го приказвам много отдавна!
Само 1.4 и 1.7 с импулсни датчици са по-трудни, за да стане като останалите, но и там е въпрос само на сваляне на маховика или аванс компенсатор.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Някои от нас са все още млади и имат бензин в кръвта!!!Ся разбирам че дъртите пръчове карат на газ ама не подкокоросваите и другите към газовия режим
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
шегувам се просто всеки сам си избира как да му върви колата а колкото до бате Иво за мен той е от хората които съветите им трябва да се вземат на сериозно Боби 33 също е много напред с матеряла въпреки че не се познавам лично с тях за мен са много точни хора надявам се на феста да се видя с доста хора от разделаАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
ще ви дам жокер!
като я вземах новата, Дригата ми ревна, свали и поне 0.25 от главата
така се оказа, че и свалих 0.6.
Компресията и стана такава, че на бензин не щеше да върви.
Сега обаче положението е такова, че само 2.0 ТС ми се опъва!
Ха сега някой да ми каже , че Дригата и Боби са идиоти и ще го изям с парцалите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment